Senioren

Poule A

DVO '32

VFC Za

CION

Poule B

Victoria '04

Deltasport 

CWO

VFC  Zo

Wedstrijdschema

AANVANG 20.00 uur

Datum

Poule

Wedstrijd

Uitslag

Verslag

di 16 april

A

VFC za – CION

4 - 0


A

DVO'32 – Zwaluwen

1 - 2

di 23 april

B

Victoria '04 – Deltasport*

2 - 0

di 30 april

B

CWO – VFC zo

0 - 0

di 7 mei

A

VFC za – DVO'32

0 - 4

di 14 mei

B

Deltasport – VFC zo

3 - 5


B

CWO – Victoria '04

4 - 3

di 21 mei

B

VFC zo – Victoria '04
B

Deltasport – CWO*di 28 mei

A

CION – DVO'32** deze wedstrijd is verplaatst

Halve Finales

AANVANG 20.00 uur

Datum

Wedstrijd

Uitslag

4, 6, 8, 11 of 13 juniExacte datums volgenFinale

Datum

Tijd

Wedstrijd

Uitslag

za 22 juni
Wedstrijdpunten

Poule A

1

2

Totaal

DVO '32

3


3

VFC Za

3

0

3

CION

0


0

Poule B

1

2

3

Totaal

Victoria '04

3

0


3

Deltasport 

0

0


0

CWO

1

3


4

VFC  Zo

1

3


4

Doelpunten

Poule A

Voor

Tegen

Totaal

DVO '32

4

0

4

VFC Za

4

4

0

CION

0

4

-4

Poule B

Voor

Tegen

Totaal

Victoria '04

5

4

1

Deltasport 

3

7

-4

CWO

4

3

1

VFC  Zo

5

3

2


Wedstrijdverslagen

16 APRIL

DVO’32 - Zwaluwen 1-2 (rust 1-1)

DVO’32 leek met fris voetbal en na de 1-0 van Tim Kievit tegen een zo goed als compleet Zwaluwen voor een verrassing te gaan zorgen. Tim van der Hoeven bracht de stand daarna echter met een kogel in de kruising weer in evenwicht. Na de pauze schoot Jerry Scholman de formatie van trainer Danny Schenkel naar de winnende 1-2.


VFC/za - Cion 4-0 (rust 2-0)

Tegen een geïmproviseerd Cion boekte VFC/za vrij simpel een ruime overwinning. Aaron de Bruin opende de score, waarna Cions Royama Ibrahim de thuisclub een handje hielp met een eigen doelpunt: 2-0. Na de pauze zorgden Silvano Kouwenberg en Vince Timmers voor de eindstand.

23 APRIL

Victoria'04 - Deltasport 2-0 (rust 1-0)

Nailey Girigorie heeft twee doelpunten toegevoegd aan de 31, die hij er in de competitie al heeft gemaakt. Daarmee bezorgde de pijlsnelle linksbuiten Victoria’04 een 2-0 zege op Deltasport. De eerste schoot hij voor de pauze binnen. Beide ploegen hielden elkaar daarna aardig in evenwicht, creeerden beiden kansen, maar slaagden er niet om doeltreffend uit te halen. Pas nadat Deltasport het tempo had opgeschroefd en Victoria’04 rond de eigen zestien vastzette, kwam het duel weer tot leven. Het leverde een onverwachte ontknoping op: met een verre trap werd Girigorie bereikt, die Deltasports enig achtergebleven verdediger op snelheid klopte en de wedstrijd met zijn tweede doelpunten op slot gooide. 

30 APRIL

CWO - VFC zo 0-0

CWO en VFC/zo hielden elkaar doelpuntloos in evenwicht. Voor de thuisclub was het trouwens de eerste wedstrijd onder het nieuwe trainerduo Jeff Stans en Dimitri Metgod. Omdat er bij wedstrijden van het Vlaardings kampioenschap vijf wissels zijn toegestaan en zij daar gretig gebruik van maakten, kreeg nagenoeg de complete bank speelminuten en kon Stans de individuele kwaliteit inventariseren. Dat leverde voor de pauze ongetwijfeld fronzende wenkbrauwen op. VFC was lange tijd de bovenliggende partij, creëerde fraaie kansen, maar slaagde er niet om de uitblinkende (invaller)doelman Amando Mostert te passeren. De mogelijkheden van CWO beperkten zich tot een schot op de lat boven (ook al invaller) doelman en B-junior Dylan Newman. Na de hervatting hielden beide teams elkaar volkomen in evenwicht en waren aan beide zijden de kansen heel schaars.    

7 MEI

VFC/za - DVO'32 0-4 (rust 0-3)

Lukte het VFC/za om DVO’32 in de voorronde van het KNVB-bekertoernooi met 3-1 te kloppen, in de poulefase van het Vlaardings kampioenschap liet de derdeklasser zich ditmaal niet weer verrassen. Gebruik makend van de gaten, die de Kwekkers regelmatig achterin lieten vallen, nam het met 0-4 revanche voor het bekerverlies. Al in de eerste minuut maakte DVO’32 met een treffer van Floris Keizerwaard duidelijk, dat VFC/za niet al te veel hoefde te verwachten. Toen Keizerswaard dik een half uur later met een heerlijke lob voor de 0-2 tekende, was de wedstrijd eigenlijk beslist en na de 0-3 van Nico Huijer helemaal. Twee voetballende ploegen bleven ook na de pauze, waarin de ingevallen Robin den Breems voor de 0-4 en eindscore zorgde, de kijkers boeien.  

    

14 MEI

Deltasport - VFC/zo 3-5 (rust 1-2)

Met in iedere poule nog een speelronde te gaan is duidelijk, dat het Vlaardings kampioenschap geen herhaling krijgt van de finale uit 2018. De spelers van Zwaluwen meldden zich af en titelverdediger Deltasport is uitgeschakeld. Deze eliminatie werd voltrokken door VFC/zo, dat de eerste klasser, die eerder al met 2-0 verloor van Victoria’04, met 5-3 klopte. Slim counterend speelde VFC zich via treffers van Bryn Siegersma en Roy van der Graaf naar 0-2. Edinho Pattinama deed voor de rust wat terug (1-2), maar na de thee zette VFC met treffers van nogmaals Ziegersma (1-3), Jasper Jongejan (1-4), Colin Huis in ’t Veld (2-5) de zegetocht voort. Marruchen Zimmerman en Rutger Noordhoek hielden de schade voor Deltasport enigszins beperkt: 3-5.


CWO - Victoria '04 4-3 

Ook CWO-Victoria’04 werd met een eindscore van 4-3 een doelpuntrijke wedstrijd. De bezoekers gaven in de aanvangsfase niet thuis en zagen CWO via Sven Goedendorp, Rick van Haren en Gio Santos Bonaventura weglopen naar 3-0. Na de 3-1 van Lars Korleven en de 4-1 van Colin Pleijsier leek het duel gespeeld. Victoria’04 zette echter nog even aan en kwam via Denzel Azmus en een heerlijk afstandsschot van Jordi de Kimpe terug tot 4-3. Er restte toen nog te weinig tijd voor de gelijkmaker.