Senioren

Poule A

VFC Za

Deltasport 

DVO '32

Poule B

VFC  Zo

Victoria '04 Zo

CION

Poule C

CWO

Victoria '04 Za

Zwaluwen

Wedstrijdschema

AANVANG 20.00 uur

Datum

Poule

Wedstrijd

Uitslag

Verslag

di 3 april

A

Deltasport - VFC za

3 - 1

di 10 april

B

Victoria '04 zo - VFC zo

0 - 4

di 17 april

C

CWO - Zwaluwen

1 - 1

di 24 april

A

DVO '32 - Deltasport

4 - 4

di 24 april

B

VFC zo - CION

1 - 2

di 1 mei

C

Victoria '04 za - CWO 

0 - 3

di 8 mei

A

VFC za - DVO '32

3 - 3

di 8 mei

B

CION - Victoria '04  zo

4 - 2

di 15 mei

C

Zwaluwen - Victoria '04 za 

5 - 1

di 22 mei

Vrij

Halve Finales

AANVANG 20.00 uur

Datum

Wedstrijd

Uitslag

d​o 31 mei

Deltasport 

CION

4 - 1

do 31 mei

CWO

Zwaluwen

0 - 3

Zwaluwen won van en bij CWO met 0-3 (rust 0-1) doelpuntenmakers: Justin van Mullem 0-1 Tim van der Hoeven 0-2 Sten Wever 0-3.
Deltasport won van de kersverse kampioen van de 4e klasse CION met 4-1 (rust 2-0) doelpuntenmakers: Diego Liefden 1-0 Nathan Martina 2-0 Nicky Fortes 3-0 Jordao Pattinama 4-0 Royama Ibrahim 4-1 (strafschop).
Zodat Deltasport – Zwaluwen op zaterdag 23 juni a.s. de senioren finale is!!

Finale

Datum

Tijd

Wedstrijd

Uitslag

za 23 juni

Deltasport 

Zwaluwen

Wedstrijdpunten

Poule A

1

2

Totaal

VFC za

0

1

1

Deltasport

3

1

4

DVO '32

1

1

2

Poule B

1

2

Totaal

VFC zo

3

0

3

Victoria '04 z0

0

0

0

CION

3

3

6

Poule C

1

2

Totaal

CWO 

1

3

4

Victoria '04 za

0

0

0

Zwaluwen

1

3

4

Doelpunten

Poule A

Voor

Tegen

Totaal

VFC za

4

6

-2

Deltasport

7

5

2

DVO '32

7

7

0

Poule B

Voor

Tegen

Totaal

VFC zo

5

2

3

Victoria '04 z0

2

8

-6

CION

6

3

3

Poule C

Voor

Tegen

Totaal

CWO 

4

1

3

Victoria '04 za

1

8

-7

Zwaluwen

6

2

4

Wedstrijdverslagen

3 APRIL

Delta Sport - VFC za 3-1 (1-0)

Titelverdediger Deltasport is de 46e editie van het Vlaardings kampioenschap 2018 begonnen met een 3-1 overwinning op de zaterdagvoetballers van VFC. De zaterdagvoetballers van de Kwekkers kwamen prima uit de startblokken en verraste hiermee Delta Sport doch de kansjes werden niet benut het was Thiemen Noordam die de thuisploeg net voor rust op voorsprong zette.
Vlak na de thee bracht Burak Gumus de stand op 2-0 hierna nam Delta Sport wat gas terug, hier profiteerde VFC topscoorder Nino Netten door 2-1 te maken. VFC deed er als aan om er nog een puntje uit te slepen doch het was Jimmy van der Vaart die zijn oude ploeg de nekslag gaf.
Het was een leuke wedstrijd eerste wedstrijd van het Vlaardingsvoetbal Kampioenschap in Poule A ondanks de vele regen.
Komende dinsdag staat in Poule B Victoria’04 zo – VFC zo op het programma.


10 APRIL

Victoria'04 zo - VFC zo 0-4 (0-3)

Gisteravond werd de eerste wedstrijd in poule B gespeeld Victoria'04 zo - VFC zo. De zondags Kwekkers kwamen al snel middels een strafschop op 0-1 door aanvoerder Bryn Siegersma. Victoria’04 hield hierna knap stand na een half uur spelen kwam het door een eigen doelpunt 0-2 achter. Net voor rust was het wederom Bryn Siegersma die de rust op 0-3 bepaalde.
Na de thee nam VFC wat gas terug en kreeg Victoria’04 enkele kleine mogelijkheden. Het was Zakaria Sachhi van VFC die de eindstand op 0-4 bepaalde.
Komende dinsdag de eerste wedstrijd in poule C CWO – Zwaluwen.


17 APRIL

CWO - Zwaluwen 1-1 (0-1)

De eerste wedstrijd in poule C is gespeeld tussen CWO en Zwaluwen. Deze dinsdagavond was het heerlijk voetbal hetgeen ook direct vele extra toeschouwers trok. Het was een leuke en sportieve wedstrijd, waar bij beide teams aan elkaar gewaagd waren. Zwaluwen kwam in 33e minuut op voorsprong uit een goed genomen corner kopte Dennis van Rijn onhoudbaar binnen. Net voor rust kwam Daye Kampe zeer ongelukkig terecht en moest er met een schouder blessure af. Met een 0-1 stand werd thee gedronken. Direct na rust kwam CWO op gelijke hoogte uit een fraai uitgevoerde counter, doelpuntenmaker Adilson Mendes Momeiro. Hierna wist Zwaluwen diverse keren het houtwerk te raken en was het de uitblinkkende invaller CWO keeper Armando Mostert die de zwart witten van scoren af hield. CWO kon hier slechts wat counters tegenover stellen deze leverde ook geen doelpunten op. In de 44e minuut kreeg Zwaluwen de kans om de wedstrijd te beslissen middels een strafschop doch Vincent van Dorp zag zijn in zet gestopt door de man of the match Armando Mostert. Zodat het eerste gelijke spel een feit is in het Vlaardingsvoetbal Kampioenschap.

Komende dinsdag 2 wedstrijden DVO’32 – Deltasport en VFC zo - CION.


24 APRIL

DVO'32 - Deltasport 4-4 (2-3)

DVO’32 en Deltasport hebben gisterenavond voor een doelpuntrijke wedstrijd gezorgd in poule A van het Vlaardingsvoetbal Kampioenschap. Aan de Marathonweg werd het uit eindelijk 4-4. Het was DVO’32 dat brutaal weg op 1-0 kwam via Diego Remondo Gomez waarna Deltasport de stand middels Diego Liefden, Marruchen Zimmerman en Jay Jay Gulpen weer op 1-3 bracht. Net voor rust bepaalde Gert-Jan vd Veen de stand op 2-3.
Ook na de thee werd er weer volop gescoord. En benutte strafschop door Niko van Meijeren leverde een gelijke stand op. Toen was het de beurt aan Jordao Pattinama om Deltasport weer op voorsprong te zetten. Het laatste woord was toch aan DVO’32 dat via een fraaie vrije trap van Diego Remondo Gomez weer langs zij kwam. Deltasport is nu uitgespeeld in deze poule en komt op 4 punten de beslissing zal 8 mei vallen wanneer DVO’032 en VFC za elkaar treffen.

VFC zo - CION 1-2 (0-1)

CION heeft haar eerste poulewedstrijd in het Vlaardings kampioenschap 2018 gepeeld uit tegen VFC zo. Al vrij snel bracht Cengiz Topal de mannen van Nasri op 0-1 ze vergaten echt door te drukken. Zodat er met 0-1 thee gedronken werd. Na rust was VFC de boven liggende partij en wist middels Sven Goedendorp op gelijke hoogte te komen. Ondanks nog enkele goede mogelijkheden voor de Kwekkers trok CION toch aan het langste eind.
Het was invaller Yuval van der Bend die de eindstand op 1-2 bepaalde. CION behalen de eerste punten in poule B, VFC zo is uitgespeeld en blijft staan op 3 punten.

Op 8 mei valt de beslissing in deze poule bij CION – Victoria’04 zo.


1 MEI

Victoria'04 za - CWO 0-3 (0-2)

Gisterenavond is de wedstrijd Victoria'04 za – CWO in poule C gespeeld. Het was Victoria’04 dat de eerste kansjes kreeg maar na een kwartier spelen was het CWO dat op voorsprong kwam door een fraaie kopbal van Marleyson Mejia. Hierna was CWO de boven liggende partij Arij van Bree bracht net voor rust de stand op 0-2. Na de thee het zelfde spel beeld een dominerend CWO, na 14 minuten scoorde Jeilli Moreno met het hoofd de 0-3 achter keeper Clif Westdijk. Ook hierna waren de meeste mogelijkheden voor de Azzories op enkele spelden prikjes van Victoria’04 na. Gescoord werd er niet meer zodat CWO zich door deze uitslag als eerste plaats voor de halve finales. Zij kunnen nog groepswinnaar worden doch zo wie zo de beste tweede dat het de CWO trainer Francisco goed berekend!!!

Komende dinsdag valt de beslissing in de poules A & B dan worden VFC za – DVO’32 en CION – Victoria’04 zo gespeeld.


8 MEI

VFC za – DVO’32 3-3 (1-0)

De zaterdagvoetballers van VFC en DVO’32 zijn beide uitgeschakeld voor het Vlaardings kampioenschap. In een direct duel speelde de twee ploegen met 3-3 gelijk waardoor Deltasport als poulewinnaar naar de halve finale gaat. Nadat Nino Netten de 1-0 ruststand voor de geel-zwarten had aangetekend was het DVO’32 dat aan de hand van Tim Kievit en Gert-Jan van der Veen (strafschop). na de thee uitliep naar een 1-3 voorsprong. Dimitri van der Meer en Pim Mudde bepaalde uiteindelijk de eindstand.

CION - Victoria’04 zo 4-2 (2-0)

CION heeft haar naam als Cupfighter wederom eer aan gedaan. De Broekpolderbewoners, wonnen vanavond met 4-2 van buurman Victoria’04 (zo) (zo). Het was na 7 minuten Hulis Mert die uit een strafschop 1-0 scoorde. In de 25e minuut bepaalde Gino Martis de ruststand op 2-0.
Na de thee drongen de mannen van Jerry Visser nog aan,Pepijn Westerdijk maakte de aansluit treffer en kreeg zelfs de kans om op gelijke hoogte te komen uit een strafschop doch deze werd gemist. Een heerlijke kopgoal van Yuval van de Bend bracht CION op 3-1. Hierna scoorde Nico de Jonge de 3-2 waarna wederom Yuval van de Bend scoorde en de einstand op 4-2 bepaalde. En CION zich voor de halve finales plaatst.


15 MEI

Zwaluwen – Victoria’04 za 5-1 (2-1)

Zwaluwen heeft de laatste poulewedstrijd van het Vlaardings Voetbal Kampioenschap dinsdagavond tegen Victoria’04 zaterdag eenvoudig weten te winnen. De club uit de Holy, die vooral met jonge talenten voor de dag kwam, was met 5-1 te sterk voor de ploeg van oefenmeester Steye Jacobs. Youri Verschoor, Vincent van Dorp, Pjotr Jongste en Raoul Gillet (2 keer) wisten te scoren voor de hoofdklasser. De jeugdige Jongste scoorde met een fraaie volley de mooiste goal van de avond. Zwaluwen-keeper Van der Hoff maakte een eigen doelpunt. Zo stond na negentig minuten spelen een 5-1 stand op het scorebord. Jaron van Prooien hielp de bezoekers namens de thuisploeg door bij een 2-0 tussenstand in eigen doel te schieten.